Tárhelyszolgáltató

Tárhelyszolgáltató adatai

www.eshop-gyorsan.hu


Kezdőlap » Szemüveglencse » Hoyalux ID Mystyle V+ 1.6 UVC Freeform prgresszív műanyag szemüveglencse


        

Hoyalux ID Mystyle V+ 1.6 UVC Freeform prgresszív műanyag szemüveglencse

Készleten

 

Szokásos ár 119 460 Ft
Ár (nettó) : 66 063 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
83 900 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Progresszív szemüvegek készítéséhez személyes találkozó szükséges,mert különböző méréseket kell elvégeznünk a szemüveglencse megrendelése előtt.

Hívjon telefonon!06-20/3212-055

A Mystyle  V+ lencsét lehet más alapanyagokból és más rétegekkel is rendelni.Részletekért érdeklődjön emailben vagy telefonon

 

Hoyalux iD Multifokális szemüveglencsék

Hoyalux iD MyStyle V+

Hoyalux iD MyStyle V+

Egy tökéletesen személyre szabott szemüveglencse, amely hosszú évekig kényelmes viseletet biztosít!

 

A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencse kifejlesztése a Hoya legújabb lencsetervezési és gyártástechnológiai eljárásainak eredménye. Egy forradalmian új progresszív szemüveglencse, amely viselője egyéni sajátosságait és életstílusát 100%-ban figyelembe veszi. A mérési adatokon és a választott szemüvegkeret típusán túl a személyes életstílus, a szemüveg viselési szokások és tapasztalatok mind-mind szerepet játszanak a lencse gyártásában, ezáltal egy olyan szemüveglencsét hozva létre, amelyet tökéletesen viselője vizuális igényeire szabtak.
A Hoyalux iD MyStyle V+ szemüveglencsék ultrakönnyű, ugyanakkor rendkívül tartós alapanyagból készülnek. Minden szemüveglencse a Hoya prémium kategóriás tükröződéscsökkentő felületkezelésével van ellátva, amely megóvja a szemüveget a karcolásoktól, és víz- ill. szennyeződéstaszító hatásának köszönhetően könnyű tisztántarthatóságot biztosít.

Milyen előnyöket nyújt a Hoyalux iD MyStyle V+ lencse?

  • Tiszta, természetes látás minden távolságra
  • Széles, torzításmentes látómező
  • Tökéletes mélységészlelés
  • Kényelmes, gyors képváltás a közeli és a távoli képek között

Kinek ajánljuk? Azoknak a presbióp Vásárlóknak, akik az egyedi igényeikhez igazodó, tökéletesen személyre szabott, prémium multifokális lencsére vágynak, amely kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít, akármilyen tevékenységet végezzenek is a mindennapjaik során.

ZGFmZWE